zaterdag 10 mei 2014

M.A.C Alluring Aquartic oogschaduw in Sea Worship


M.A.C komt altijd met prachte Limited Editions, ook nu weer! Vorige week kocht ik deze prachtige oogschaduw uit de Alluring Aquatic collectie in de kleur Sea Worship.





LE's ( Limited Editions ) zijn producten die maar 1 keer worden uitgebracht, daarom hebben ze vaak bijzondere verpakkingen. Ook deze collectie heeft onwijs mooie verpakkingen! De verpakking heeft een mooie blauw/groenige kleur met daarop kleine druppels. Geen echte natuurlijk! Het ziet er heel tof uit vind ik zelf.


Sea Worship

De kleur lijkt hier misschien iets anders, maar het is een prachtige olijf groene kleur! Dit is mijn eerste 'groene' oogschaduw en ik vind hem prachtig! Ook even complimenten aan MAC voor het prachtige patroon in de oogschaduw. Hij is bijna te mooi om te gebruiken.


De swatch! Hier zie je goed dat het een olijf groene kleur is. De pigmentatie is goed en de oogschaduw voelt zijdezacht aan. Het aanbrengen van deze oogschaduw gaat gemakkelijk. Je kan er voor kiezen om hem op je gehele bewegend ooglid aan te brengen, of in de crease.


Wil je deze prachtige oogschaduw nog bemachtigen? Wees dan snel. De collectie ligt nu in de winkels, maar is ook online te bestellen via de officiĆ«le MAC site, of Douglas. De oogschaduw's kosten €20

Liefs



Geen opmerkingen:

Een reactie posten